Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Rólunk

 

A csapat

A BerryBon +D3- vitamin a Le Bon Choice Kft. első (és legkedveltebb) termékcsaládjának első tagja. Cégünket azért hoztuk létre, mert szeretnénk, ha bármikor, amikor valaki megkíván egy kis édességet, mindig lenne egy jobb / egészségesebb választás a polcon, az asztalon vagy az étlapon. Egy valódi alternatíva, amivel sem az ízekről, sem másról nem kell lemondani - ugyanolyan jó, egyszerűen egészségesebb. Ilyen a BerryBon is.

 
zsoka.png

Áth-Horváth Zsóka

A BerryBon megálmodója és kikísérletezője, a Tour de Zsokolat csokoládétúrák alapítója, és az International Chocolate Awards főzsűrijének tagja. Persze egy dolog megismerni és elkalauzolni másokat is a legjobb csokoládék világába, és megint más megalkotni egy teljesen új terméket, ami méltó tagja lehet ennek a társaságnak. Ahogy Zsóka mondja: Merészség és bátorság is kellett ahhoz, hogy bele merjek vágni, és valóban meg is valósítani, mert egy olyan kombinációt találtam ki, amilyen csokoládés termék még nincs a piacon. Számos kihívással kellet szembenézni de végül megszületett, az általam megálmodott termékcsalád, a Vitaminos bonbonok között az első: BerryBon.
Tulajdonképpen az igazi kihívás csak most kezdődik, hiszen számos új terméket kell még ezután fejleszteni, amit mindig abban a szemléletben fogok elkészíteni, ahogy a BerryBon-t is: 

 • legyen finom és ízletes,
 • készüljön kiváló és minőségi alapanyagokból,
 • legyen egészséges és váljon a hasznunkra, na és persze
 • legyen szexi és bizonyos tekintetben meglepő és váratlan, 

amolyan: Unexpect everything!   

Keresd Zsókát, ha:

 • a termékkel kapcsolatos kérdésed van
 • írni szeretnél a BerryBonról
 • bármit kérdeznél a csokoládék világáról

e-mail cím: athzsoka@berrybon.hu
telefonszám: +36-30-448-1814

kata.png

Magyar Kata

A BerryBon üzleti felelőse, minden értékesítés összefogója és zászlóvivője. Kata már korábban is sikerrel képviselt kiváló magyar édességeket külföldön, de amikor először hallott a BerryBon ötletéről, tudta, hogy ez szerelem. Egyszerűen más az, ha igazán hiszel abban, hogy egy termék jobbá teheti az emberek életét – hiszen ahogy Kata mondja: Mély meggyőződéssel hisszük, hogy a megfelelő és jó minőségű csokoládéfogyasztás az egészségünket szolgálja. Ezt a szemléletet szeretnénk minél több emberrel megismertetni és sok rajongót szerezni kiváló termékeinknek.

Keresd Katát, ha:

 • Te is szívesen árulnád a BerryBont boltodban
 • egyéb értékesítéssel kapcsolatos kérdésed van
 • szeretnéd képviselni a BerryBont külföldön
 • számlázással vagy pénzügyi témával kapcsolatos kérdésed van

e-mail cím: magyarkata@berrybon.hu